Lediga tjänster

Förföljelsen mot kristna blir allt värre och svårare. Vi behöver fler medarbetare som kan informera om situationen och inspirera till engagemang. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en internationell missionsorganisation som kommer att utmana och berika din personliga vandring med Kristus. Är du en av dem?

 

Vi söker Kontorschef - 100%

Som kontorschef kommer du:

  • ha en stödjande och strategisk funktion för den svenska verksamheten och samtidigt vara ansvarig i den dagliga driften.
  • ingå i en nybildad ledningsgrupp
  • ha en övergripande roll för budgetarbetet och ekonomisk uppföljning.
  • ha en viktig roll i ODS framtida arbete.
  • ta helhetsperspektivet i utvecklingen av de personer som vill växa och ta nya uppdrag inom ODS samt rekrytera nya medarbetare.

Intresserad av att veta mer om tjänsten? Rekryteringen görs i sammarbete med Sandahl Partners. Läs mer om tjänsten här, på deras hemsida. 

Sandahls

                                       

 

Presentatörer - frilans 

Som presentatör besöker Du kyrkor, församlingar och föreningar i ett avgränsat område med utgångspunkt från din bostadsort. Du representerar Open Doors och blir en talesperson för den förföljda kyrkan med syfte att inspirera och mobilisera svensk kristenhet till förbön och aktivt engagemang. Du blir utrustad med AV-hjälpmedel och uppbackad av kontoret i Örebro.

Vi söker dig som är bosatt i eller i närheten av: Stockholm, Gävle, Östersund, Umeå och Luleå. Tjänsterna har en frilanskaraktär och kan individanpassas.

Läs arbetsbeskrivningen för tjänsten här.