Skänk en gåva 
 

Skriv en rad

Det är inte speciellt svårt att skicka ett brev eller ett vykort. Men med denna enkla handling är du med och ger nytt hopp, tröst och styrka till bröder och systrar, som lider på grund av sin tro.

Vill du skicka med ett bibelord kan du ta hjälp av Bible Gateway (klicka här) där du hittar Bibeln på många olika språk. Du kan också beställa fler skrivkampanjer genom att skicka namn och adress till sweden@od.org.

filmklipp
 
Chibok-flickornas föräldrar

Chibok-flickornas föräldrar

Den 14 april 2014 stormade Boko Haram-rebeller en flickskola i Chibok. Över 200 flickor kidnappades. Det har nu gått över två år sedan flickorna försvann, och en majoritet av dem saknas fortfarande.

Läs mer 
Hopp för Mellanöstern

Hopp för Mellanöstern

Många kristna i Mellanöstern är fångade i konfliktzoner eller befinner sig på annat sätt utanför Open Doors möjligheter att nå dem. De behöver fortfarande uppmuntran men kan inte alltid ta emot vykort eller brev. Trots det har de ofta mobiler eller annan tillgång till internet – till och med i det krigshärjade Aleppo kan man ibland nå fram genom internet! Skicka din hälsning här.

Läs mer 
Pastorer i Colombia

Pastorer i Colombia

Kuststaden Buenaventura är en av Colombias farligaste städer. Staden är känd för hänsynslöst våld, kidnappningar, mord och terror. Även församlingar attackeras och pastorer hotas och dödas.

Läs mer 
Mercy James

Mercy James

Mercy är 22 år och bor i Gwoza i delstaten Borno som ligger i norra Nigeria. När Boko Haram intog hen- nes stad blev hon kidnappad. Under fem månader hölls hon fången under fruktansvärda förhållanden. Hon utsattes bland annat för tvångs- äkltenskap och bevittnade en hel del grymhet. 

Läs mer