Skänk en gåva 
 

Skriv en rad

Det är inte speciellt svårt att skicka ett brev eller ett vykort. Men med denna enkla handling är du med och ger nytt hopp, tröst och styrka till bröder och systrar, som lider på grund av sin tro.

Vill du skicka med ett bibelord kan du ta hjälp av Bible Gateway (klicka här) där du hittar Bibeln på många olika språk. Du kan också beställa fler skrivkampanjer genom att skicka namn och adress till sweden@od.org.

filmklipp
 
Indonesien – Bomboffren Alvaro, Trinity och Anita

Indonesien – Bomboffren Alvaro, Trinity och Anita

Barnen skrattade och lekte på grönområdet utanför kyrkan i Samarinda på ön Borneos östra del. Klockan var strax efter tio, söndagen den 13 november 2016. De väntade på sina föräldrar, som var på gudstjänst inne i kyrkan.

Läs mer 
Hopp för Mellanöstern

Hopp för Mellanöstern

Många kristna i Mellanöstern är fångade i konfliktzoner eller befinner sig på annat sätt utanför Open Doors möjligheter att nå dem. De behöver fortfarande uppmuntran men kan inte alltid ta emot vykort eller brev. Trots det har de ofta mobiler eller annan tillgång till internet – till och med i det krigshärjade Aleppo kan man ibland nå fram genom internet! Skicka din hälsning här.

Läs mer 
Ahok

Indonesien - Ahok

Ahok avtjänar ett tvåårigt fängelsestraff i Indonesien för hädelse mot islam. Han var tidigare guvernör i Jakarta i Indonesien. Ahok, vars fullständiga namn är Basuki Tjahaya Purnama, kommer från Indonesiens kristna minoritet och är av kinesisk härkomst. Han blev guvernör i Indonesiens huvudstad, efter det att hans föregångare, Joko Widodo, blivit vald till president 2014.

Läs mer 
Pastorer i Colombia

Pastorer i Colombia

Kuststaden Buenaventura är en av Colombias farligaste städer. Staden är känd för hänsynslöst våld, kidnappningar, mord och terror. Även församlingar attackeras och pastorer hotas och dödas.

Läs mer