Skänk en gåva 
 

Ge av din tid

Berätta om de människor som delar vår tro, men inte vår frihet – och inspirera andra att engagera sig i den förföljda kyrkan! Du har tiden och kunskapen. Använd den i de förföljdas tjänst. 
Hjälp oss med översättningar!

Hjälp oss med översättningar!

Är du duktig på det engelska och svenska språket? Mycket av vårt material är på engelska, och det finns alltid behov av översättningshjälp. Hör av dig om du vill bistå: sweden@od.org

Bli Volontär!

Bli Volontär!

Många kristna lever ut sin tro med livet som insats. Skulle du vilja bli deras talesperson och inspirera andra i din kristna gemenskap eller i din stad att engagera sig för dem? Läs mer om vad det innebär att bli Volontär.

Läs mer 
Boka en Open Doors-presentation till din församling! Gratis

Boka en Open Doors-presentation till din församling! Gratis

Vi vill gärna komma ut i församlingar och berätta om de förföljdas situation, och vad man kan göra för att hjälpa. Våra presentatörer finns utspridda i landet, så avstånd är inte nåt problem.

Boka här 
Värva prenumeranter!

Värva prenumeranter!

Kanske känner du människor som du tror kan vara intresserade av vår information. Skicka gärna namnlistor till sweden@od.org, så skickar vi vår gratistidning till dom.

Res med Open Doors!

Res med Open Doors!

Du kan bli en del av vårt uppdrag att besöka våra systrar och bröder som lider för sin tro och vara där med ett stöd, uppmuntran och omsorg.

Läs mer 
Dela ut tidningar!

Dela ut tidningar!

Vi vill gärna ha hjälp med att sprida information. Beställ gärna en bunt av våra tidningar och hjälp oss sprida information och öka medvetenheten.

Engagera din församling!

Engagera din församling!

Finns det en bönegrupp som du tror skulle vilja be för de förföljda? Kan man kanske ordna en gudstjänst med de förföljdas situation i fokus? Ideerna för en församlings engagemang är många. Vi bistår gärna med information och material.

Samla in pengar!

Samla in pengar!

Sälj fikabröd en dag vid kyrkkaffet, ordna en konsert eller bakluckeloppis, eller sälj våra Walk in their shoes-skosnören. Du har nog många idéer och de förföljda behöver ditt stöd.