Skänk en gåva 
 

filmklipp

Flyktingprojekt


Nu är undersökningen öppen!


Under våren 2017 genomför Open Doors Sverige en undersökning i hela landet för att kartlägga fall av religiöst motiverad förföljelse mot kristna flyktingar i Sverige. Resultatet kommer att analyseras och sammanställas i en rapport som sedan kommer att överlämnas till beslutsfattare inom relevanta arbetsområden. Målet med undersökningen är att ge underlag för att kunna bidra till ett utökat skydd för kristna flyktingar som lider av förföljelse i Sverige. Läs mer om undersökningen här.


Undersökningen har öppnat

Enkäten

FÖR DIG SOM ÄR KONTAKTPERSON:

Nedan finner du länkar till onlineenkäten på både svenska och engelska. Där finner du också enkäten i pappersform på svenska, engelska, arabiska, farsi och tigrinska.
 
För att komma till formuläret krävs inloggning. Inloggningsuppgifterna är personliga och delas ut efter att du blivit vår kontaktperson.
 
Klicka här för att komma till enkäten:

VILL DU HJÄLPA TILL?

Känner du någon som drabbats av trakasserier och påtryckningar på grund av sin kristna tro här i Sverige? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Kontakta oss och bli vår kontaktperson!Fyll gärna i formuläret nedan eller kontakta oss:

T 076 - 209 30 89
E flykting@od.org

*
*
*
*
*

Skriv gärna en kort beskrivning av vem du är

*Obligatoriska uppgifter
Skicka