Skänk en gåva 
 Vi vet vad din familj behöver

En av de största utmaningarna för de kristna som lever under tyranni och förtryck är isoleringen - från Guds ord och från Kristi kropp. Denna isolering vill Open Doors bryta. Där andra kristna organisationer inte kan komma in eller har tvingats fly från förtryckande regeringar eller kulturer, finns Open Doors. Vi  tillhandahåller biblar, utbildar kristna ledare och utvecklar kristna samfund, stöttar, är närvarande och ber samt startar opinion för dessa lidande systrar och bröder. När de kristna blir styrkta i sin tro börjar de leva genom Guds förlåtelse och når ut i kärlek - även till sina förtryckare.

Våra syskon i den förföljda kyrkan har en unik möjlighet att nå ut i samhällen och sammanhang som annars aldrig skulle vara öppna för evangeliet - men de kan inte göra det ensamma. De behöver dig!

Sätt in dina gåva, märkt med namn och adress, på:

  • Bankgiro: 900-3054
  • Bankuppgifter för dig som vill sätta in pengar från utlandet: 
    IBAN: SE4112000000013830119739
    SWIFT/BIC: DABASESX
  • Swish: 123 900 3054

ELLER fyll i formuläret nedan för att skänka ONLINE med ditt VISA/Mastercard

90_konto
Payson logo
autogiro
swish
*

Skriv i hur mycket du vill skänka

Här har du möjlighet att rikta din gåva till ett specifikt projekt. Om Open Doors inte har något pågående projekt inom det önskade området går gåvan dit behovet är som störst.

Här har du möjlighet att rikta din gåva till ett specifikt land. Om du väljer "Ospecifierat" kommer din gåva gå dit där behoven är som störst.

Jag önskar ge min gåva helt anonymt

*Obligatoriska uppgifter
Nästa